Categories
Uncategorized

Устремени към успеха

Форума на амбициозните младежи с интерес към науката- дигитално пространство за откриване и споделяне на полезна и интересна информация за възможности за развитие.

Каним Ви да бъдете част от форума на амбициозните млади хора, устремени към успеха. Това е дигитално пространство за откриване и споделяне на ценна и интересна информация за възможности за развитие, състезания, университети, помощ за решаване на задачи и дискусия на теми, вълнуващи учениците.

В специалната тема за състезанието можете да коментирате как ви се сториха задачите от Четвъртото издание на ППМГ Бургас Challenge и да предложите своите решения. Следете темата за интересни и актуални новини за инициативата и не се колебайте да споделяте впечатленията си.

Как да дефинираме какво е форум „Устремени към успеха“?

Дигиталното пространство на младите амбициозни хора, търсещи възможности за развитие и усъвършенстване. Това е мястото, където можеш да търсиш и споделяш информация за олимпийските теми, които те вълнуват, да откриеш помощ за решението на някоя предизвикателна задача и най-важното-да общуваш с хора със сходни амбиции и интереси. Това е проект, създаден от млади хора, целящ да помогне на още по-младите. Вярваме, че в ерата не технологиите цялата интересна и полезна информация, която вълнува учениците, е само на един клик разстояние, и планираме да я съберем именно тук- във форума „Устремени към успеха“, където да откриеш най-краткия път към развитие. Не пропускай възможността да общуваш с млади мотивирани хора и заедно да изградим дигиталното общество на бъдещето.

Как можеш да го направиш?
Правила са прости, на първо място:
1) Спазваме всички закони на физиката и теореми в математиката. Без изключения.
2) Математическият модел на форума е множеството от интересна информация. Тя е разделена на подмножества от теми, чиито елементи (постове) са обединени по смисъл.
3) Не се колебай да увеличиш мощността на множество, изразявайки мнението си чрез пост в тема, която те вълнува. Можеш да го направиш като се регистрираш в сайта напълно анонимно с готиния си научен прякор 😉 или да упражняваш активно авторските си права, като загатнеш за истинската си самоличност 🤫.
4) Разделяме темите, които ни вълнуват, на подмножества (категории), за да може да се ориентираме по-лесно в безкрайния свят от възможности.
5) Нека спазваме принципа на инжективност- можеш да създадеш нова тема, за нещо което те вълнува, но моля първо провери дали някой не те е изпреварил 🚴‍♂️.
6) Можеш да харесваш теми и постове, за да направим класация на най-интересната и впечатляваща информация 👍.
7) Нека от коментарите ни лъха интелигентност 🤓, филтрираме ниските честоти на обидни постове 🙃.

Главният герой във форума си ти! 🦸‍♂️🦸‍♀️
Не се колебай да търсиш 🕵️‍♂️, задавайки въпросите си, за да открием заедно отговорите. Вярваме, че свободното споделя на информация ще е нашето реактивно гориво към висините 🚀. Не се колебай да споделяш готини и полезни неща, за да може да коментираме и да растем заедно 💪 .

Готов си да започваме?
За да загреем подготвихме 3 специални теми. Вярваме, че те ще са ти полезни. Стартовите точки, където натрупахме знанията си и очакваме твоите въпроси и коментари са:
1) Олимпийски наръчник– как да достигнем Олмпийските върхове на ученическите състезания и олимпиади
Събрахме линковете за каналите, от които първи ще научиш за следващото състезание, ще откриеш бързо класиранията, ще намериш ресурси (добрите сборници и учебници), с които да вдигнеш левела. Тук събираме информация за всичко, което ще ти помогне да станеш победител, не се колебай да четеш активно, но и да споделяш твоите хакове към успеха.
2) Идва най-свободната част от годината, в която обаче времето изглежда обратно пропорционално на интересните неща. Споко, няма да те оставим да скучаеш през лятната ваканция- тук заедно можем да споделяме и предлагаме идеи как да използваме забавно и пълноценно времето си.
3) От състезание на състезание, но после на къде? Ако изборът на университет е бъдещо предизвикателство за теб, споко, не си сам- тук искаме да ти помогнем да откриеш правилната посока за развитие. Задай своите въпроси си за висшето образование и ще се опитаме да открием човекът, който да ти разкрие тайните на Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, MIT, ENS, X, Делфт, СУ или всяко учебно заведение, на което си хвърлил око.

Подготвили сме ти още интересни и предизвикателни неща, така че какво чакаш- остава ти само да се регистрираш и да се гмурнеш в морето от възможности. Заповядай смело и използвай пълноценно, защото това е мястото, където да се забавляваш, предизвикваш, напредваш, вдъхновяваш и срещаш с готините хора, устремени към успеха.