Categories
Следващо издание

Фондация „Миню Балкански“ подкрепя ППМГ Бургас Challenge 2022

Фондация „Миню Балкански“ подкрепя младите в развитието им и достигането на образователни висоти чрез организацията на престижни конкурси, вдъхновяващи летни училища и други инициативи. Радваме се, че ППМГ Бургас Challenge 2022 е повод заедно да дадем възможност за изява и напредък на младите таланти и обявяваме, че:

  • Първенците от състезанието ще бъдат поканени да участват във финалния кръг на престижния конкурс „Минко Балкански“, чиито лауреати ще получат възможност да продължат образованието си в най-престижните френски висши учебни заведения. Повече информация за конкурса можете да откриете тук: https://www.balkanski-foundation.org/competitions/
  • За най-добре преставилите се в състезанието са предвидени вдъхновяващи награди, които да ги мотивират да постигат още по-големи успехи.
  • Специалната награда “Минко Балкански” ще зарадва най-смелите участници в предизвикателството. Вдъхновена от забележителната история за устрема и волята, наградата цели да мотивира учениците да изпитват себе си с все по-сложни предизвикателства, точно както професор Балкански се стреми да напредва усилено, взимайки по две години наведнъж в гимназията, бъдейки приет едва на 15 години в Софийския университет. Тя се присъжда на най-добрите участници, дръзнали да се състезават във възрастова група, предназначена за по-големи ученици. Ние вярваме, че смелостта и предприемчивостта заслужават да бъдат стимулирани и насърчаваме младите, които се стремят да напредват устремено.

Надяваме се да мотивираме участниците и им пожелаваме успех!

Повече за дейността на фондацията можете да откриете на адрес https://www.balkanski-foundation.org/.